HSV Adegeest bedankt de sponsors

Voorschoten – Een nieuw clubhuis zit er voor de honk- en softballers van Adegeest voorlopig niet in. Dolblij was het bestuur dan ook toen Schildersbedrijf Zitman & Co., als onderdeel van het 75-jarig jubileum, de kantine in de oude keet opknapte. Het geld werd door Zitman en diverse andere sponsors bij elkaar gebracht. En dus organiseerde HSV Adegeest een sponsorborrel om iedereen te bedanken.

‘De keet is tientallen jaren geleden neergezet als tijdelijk onderkomen’, vertelt penningmeester Odette Paauwe. ‘De aanleg van de Rijnlandroute dreigde en een nieuw clubhuis kwam er niet. Maar ook nu is er geen geld voor een nieuw gebouw. Het aanbod van Wilbur Zitman kwam dan ook als geroepen. Hij leverde de manuren en een deel van de materialen maar de rest moest wel gekocht worden. Daarvoor zijn diverse sponsors gevonden als onder andere Van Veen Assurantiën/Regiobank die de bar betaalde.’

Een aantal sponsoren was zondagmiddag aanwezig en genoot van een hapje en een drankje. Jules Perel van Xpression Rijswijk bood de club een sponsorbord aan dat inmiddels een ereplaats aan de muur van het clubhuis heeft gekregen.

Het sportieve werd ook niet vergeten. De wedstrijd Dames 1 tegen Dames 2 werd door het laatstgenoemde team gewonnen. Alle teams zijn overigens al weer volop bezig aan de competitie nu de zomerstop voorbij is.

En HSV trekt ook Europa in. Zo is Heren 1 Softbal afgelopen zondag afgereisd naar Italië voor het EK Softbal.

Meer weten over de vereniging? Kijk op www.hsv-adegeest.nl.